середу, 22 квітня 2020 р.

Учебный материал, предлагаемый для самостоятельного изучения (3-Б класс)

Четверг - 23 апреля 2020 г.
1. Літературне читання (укр.)
Державні символи України
Герб
Тризуб – це герб України. Він золотий на голубому тлі. Відображає триєдність життя: батько – мати – дитя, які символізують собою силу, мудрість, любов. На ньому можна прочитати слово «Воля».
Прапор
Державний прапор є символом сувернітету України. Державний прапор нашої Батьківщини має синьо-жовту барву. Ці кольори не випадкові. Тисячоліттями наші предки вважали їх священними. Синій колір – це колір води, без якої не було б життя, не дозрів би хліб, це колір ясного, чистого неба. Жовтий колір – це колір вогню, жовтогарячого сонця, без лагідних променів якого немає життя на землі; це колір пшеничної ниви, хліба, зерна. Це символ достатку українського народу.
Гімн
Державний Гімн України - це урочиста пісня, символ нашої державної єдності. Називається він "Ще не вмерла України і слава, і воля...". Слова написав поет Павло Чубинський, а музику композитор Михайло Вербицький. Коли звучить Державний гімн, треба обов'язково встати, цим ми виявляємо особливу пошану до наших державних святинь.

2. Українська мова
Повторення  й узагальнення вивченого матеріалу (усно)
На допомогу батькам

3. Природоведение
 Организм человека. Пищеварительная система. Питание
 Что и зачем мы едим

 Что происходит во рту

 Желудок и кишечник

 Болезни пищеварительной системы


4. Основы здоровья
Творческие способности
Как правило, у каждого человека одно из полушарий является доминирующим, что отражается на особенностях характера. Например, люди с доминирующим левым полушарием более склонны к занятиям наукой, а правополушарные — чаще всего люди искусства. 

Задания для самостоятельного изучения размещены в разделе «Дистанционное обучение».

Немає коментарів:

Дописати коментар