четвер, 12 вересня 2019 р.

Зроби медіаграмотність стилем життя!


Зроби медіаграмотність стилем життя! 

Стартує новий освітній проєкт від IREX та EdEra «Very Verified: онлайн-курс з медіаграмотності».

Навчання розпочнеться вже 24 вересня. Зареєструйся тут, щоб не пропустити перший модуль!
Кава — щоденний ритуал для багатьох із нас. За кавою ми обмінюємося останніми новинами з близькими та колегами. Однак, чи певні ми, що інформація, яку ми отримуємо та поширюємо, достовірна?

Так само, як звичка пити ранкову каву, навички здорового споживання інформації та медіаконтенту повинні стати частиною нашого щоденного способу життя.

Very Verified: онлайн-курс з медіаграмотності – це щеплення проти вірусу дезінформації. Курс розроблений міжнародною організацією IREX у партнерстві зі студією онлайн-освіти EdEra. Онлайн-курс пояснює, як орієнтуватися в інформації довкола та як розпізнати дезінформацію та пропаганду.

Курс складається з п’яти модулів та доступний двома мовами: українською та англійською. Його навчальні матеріали дають практичні навички інформаційної грамотності, розвивають критичне мислення та заохочують до «здорового споживання інформації».

У курсі поговоримо про те, як відрізняти факти від маніпуляцій; розглянемо, як працюють алгоритми соціальних мереж; дізнаємося, чому ми схильні вірити фейкам та як захистити себе від брехні і маніпуляцій. Курс містить навчальні відео, інтерв’ю, статті та короткі анімаційні відео.

Як ранкова кава бадьорить нас, так критичне мислення допомагає бути зосередженими та пильними. Тож як щодо критичного мислення та кави з собою?
Зареєструватись й дізнатись про медіаграмотність!
Very Verified: онлайн-курс з медіаграмотності
EdEra на #ДумкоFest2019 
14-го вересня чекаємо тебе на ДумкоFest 2019. Ми будемо там з 11-ї до 17-ї. Локація: Парк ім. Т. Шевченка. Ми стоятимемо зі сторони вул. Володимирської – університету Шевченка.
Що робимо? 
Розбираємося з фейками/правдою, пригощаємо фільтр-кавою, катаємося на самокатах та роздаємо наліпки. А ще розповідаємо, чому так важливо розвивати критичне мислення, і як у цьому допоможе наш новий курс 
Програма та деталі #ДумкоФест
«Very Verified: онлайн-курс з медіаграмотності» розроблений міжнародною організацією IREX спільно зі студією онлайн-освіти EdEra. «Very Verified» є частиною проєкту «Learn to Discern in Education (L2D-Ed)». Проєкт фінансують Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні та Посольство Великої Британії в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України.

© 2014–2019 EdEra,
Усі права захищено.
Щодо проекту, інших курсів та партнерства: connect@ed-era.com
м. Київ, вулиця Шота Руставелі, 34
Ви отримали цей лист, тому що зареєструвалися на нашому сайті. Відписатись..

Немає коментарів:

Дописати коментар