вівторок, 12 березня 2019 р.

Онлайн-ресурси, що знадобляться на уроках



Новий місяць — і нова порція цікавих майстер-класів!
Сучасні учні — це «діти гаджетів», які ігнорують великі тексти, не сприймають лекцій та звикли до легкодоступності інформації. Як же працювати з «цифровим поколінням»?
По-новому: робити складне цікавим та простим; гратися, використовуючи зображення; додати інтерактивності.


Тому, пропонуємо ознайомитися з онлайн-сервісами, що знадобляться вчителю, — на серії майстер-класів від Дистанційної Академії.

1-ий онлайн-сервіс — H5P, що допоможе подолати одноманітність на уроці.Флеш-карти, ігри, вікторини, інтерактивні вправи, лінії часу — ось, що зацікавить ваших учнів. Дізнайтеся, як все це робити швидко та безкоштовно, ставши учасником майстер-класу.
Для розвитку мотиваційної сфери школярів і для підвищення рівня пізнавальної активності затосуйте інтерактивні вправи. Корисним у цьому буде онлайн-сервіс — Learning Apps, що містить велику базу завдань з усіх предметів шкільної програми. Користуйтеся існуючим контентом, або змінюйте під власні потреби — усі подробиці на майстер-класі.
Аби складне стало простим та цікавим — візуалізуйте інформацію. Використайте скрайб-відео, де картинка «йтиме за вами» під час розповіді, сприяючи якісному засвоєнню інформації. Animiz Animation Maker — сервіс, що допоможе у створенні скрайб-відео. Усі інструменти розглянемо на майстер-класі. Приєднуйтеся!
Вартість майстер-класу — 175 грн;
вартість 3-х майстер-класів — 
450 грн .
Усі учасники БЕЗКОШТОВНО отримають сертифікат, навчальні матеріали та відеозапис.Виникли запитання? Пишіть: tutor.d.academy@gmail.com
А також усім учасникам — майстер-клас у подарунок))) Участь безкоштовна
Зробіть свій урок найкращим. 
До зустрічі онлайн!

Немає коментарів:

Дописати коментар